Top 6 digimarkkinointikanavat yrityksille

Kun tilaat meiltä yrityksesi kotisivuille SomePalvelut-paketin, voimme auttaa sinua myyntisi kasvattamisessa. Digimarkkinointistrategia, jonka saat meiltä käyttöösi kotisivupakettien yhteydessä antaa sinulle useita uusia markkinointikanavia niin hakukoneissa, kuin sosiaalisessa mediassakin. Jos sinulla herää kysymyksiä tarjoamistamme eduista, tai haluat tietää lisää digimarkkinointistrategioista, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Digimarkkinointistrategiaan erikoistunut tiimimme vastaa kaikkiin hakukoneoptimointiin, kotisivuihin tai konsultointiin liittyviin kysymyksiin ilmaiseksi ja antaa mielellään sinulle tarjouksen kotisivujesi parantamiseksi.

Somepalvelut.fi

1. Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimonti (SEO) tarkoittaa erilaisia prosesseja ja toimenpiteitä, joilla pyritään kasvattamaan verkkosivun/sivuston hakutulossijaa Googlessa tai muissa hakukoneissa. SomePalvelut tarjoaa sinulle hakukoneoptimointipalvelun, jolla saat verkkosivusi varmasti hyvälle sijalle Googleen.

2. Facebook-markkinointi

Facebook-markkinoinnilla saamme kerättyä paljon dataa potentiaalisista asiakkaistasi, ja kohdentamaan mainoksen erittäin tehokkaiksi juuri kohderyhmääsi suunnattuna. Facebook-markkinointi on erittäin kustannustehokas mainonnan muoto oikein toteutettuna!

3. YouTube-mainonta

YouTube-mainoksilla on huomattavasti tavallista mainosta korkeampi kattavuus ja näyttökerta. Se on lisäksi erittäin kustannustehokasta, sillä jos asiakas ei klikkaa mainosta, tai katso sitä yli 30 sekuntia, ei mainoksen näyttämien maksa sinulle mitään. Tämä on yksi edullisimmista digimarkkinointistrategioista.

4. Ladukkaat ja nopeat kotisivut

Me olemme kotisivujen mestareita. SomePalvelut tuottaa laadukkaat ja ammattimaiset kotisivut yrityksellesi jopa alle kahdessa viikossa. Takaamme sinulle supernopeat ja visuaalisesti näyttävät kotisivut . Digimarkkinoinnin tärkeänä osapuolena ovat myös taidokkaasti rakennetut kotisivut yrityksille. Myös kotisivuilta tapahtuva sähköpostimarkkinointi on mahdollista palveluidemme avulla.

5. Instagram-mainonta

Instagram-mainonta on show off-mainontaa, joka uppoaa varsinkin nuorempaan kohderyhmään. Kuten Facebook-mainokset, myös Instagramissa esitetyt mainokset ovat erittäin tehokkaita kulurakenteeltaan. Instagram tavoittaa etenkin nuorempaa kohdeyleisöä ja on oiva osa kattavaa digimarkkinointistrategiaa vuonna 2019.

6. PPC – eli Pay-Per-Click tai Cost Per Click -mainonta

Pay-Per-Click -markkinointi on hyvä tapa nostaa yrityksesi esille Googlessa. Me SomePalveluilla teemme analyysin, jonka pohjalta PPC-markkinointi toteutetaan tuottamaan mahdollisimman paljon kasvua yrityksellesi. CPC -mainonnalla pystymme lisäämään huomattavasti digimarkkinointistrategian tehokkuutta sekä asiakasmäärää.

Anna meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin olemme sinuun yhteydessä. Tarjouspyyntö sekä konsultointi yrityksellesi tai blogillesi on aina täysin ilmaista eikä se sitouta ostopäätökseen.
Vain jos haluat että soitamme sinulle, ei pakollinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *