Same Goal Oy

Referenssi digimarkkinointipalvelusta yritykselle Same Goal -Oy SomePalvelut.fi

Suunnittelimme ja toteutimme Same Goal Oy:lle Sosiaalisen median strategian, jossa tuotimme digimarkkinointia. Paketti sisälsi Facebook-markkinointia, Instagram-mainontaa, YouTube TrueView -markkinointia sekä erillisiä tarkalla ohjeistuksella tuotettuja markkinointivideoita. Markkinointi kohdistui Project Same Goal -ryhmävalmennuspalveluun. Kampanjan aikana myytiin tavoite 500 ryhmävalmennusta loppuun.

Facebookissa ja Instagramissa käytimme Facebook Ads Manager -työkalua. Lisäksi tuotimme Same Goalille sähköpostimarkkinointia sekä videoiden ja mainosten suunnittelua.  Same Goal Oy:lle tuotetun somestrategian ja -kampanjan tulos löi sekä meidät että Same Goalin väen ällikällä. Kampanjan ROI oli Same Goal Oy:lle huikeat 1580% ja liikevaihdon kasvu oli 900%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *