Miksi valita SomePalvelut?

Digi markkinointi keskustelu

Vain 400 euron markkinointibudjetti riitti triplaamaan kuukauden asiakasmäärän pienelle kivijalkamyymälälle. Kuulostaako kalavaleelta? Niin meistäkin, mutta tarina on tosi. Huiman tuloksen mahdollisti tehokkaasti rakentamamme sosiaalisen median markkinointistrategia. Tässä kirjoituksessa avaamme sosiaalisen median markkinoinnin tapoja ja sen hyötyjä.

Some – eli sosiaalinen media on yrittäjälle elintärkeä työkalu kohderyhmänsä tavoittamiseen. Some mahdollistaa markkinoinnin saralla sellaisia asioita, mistä ei kymmenen vuotta sitten oltu edes kuultu. Sosiaalinen media voi kuitenkin kuulostaa kuin vieraalta kieleltä, outoine termeineen ja lyhenteineen kuten ”Insta”, ”Face”, ”Snäppi” ja niin edelleen. Vaatimukset, odotukset ja paineet yrittäjille somen maailmaan astumiseen ovat kovat, sillä digimarkkinoinnin kilpailu kasvaa jatkuvasti.  Lähes jokainen suomalainen käyttää nykyään vähintään yhtä sosiaalisen median palvelua. Mikset siis sinäkin hyödyntäisi sitä markkinoinnissasi?

Valitse SomePalvelut. 

Me SomePalveluilla olemme sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin ammattilaisia. Olemme nuorta, diginatiiviksi kasvanutta sukupolvea, ja sosiaalisen median maailma on meille kuin toinen koti. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme tarjoamalla paremmat työkalut sosiaalisen median maailmaan täysin asiakaskohtaisesti räätälöidyn palvelun kautta. SomePalveluilta saat tuloksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *