Kuinka somemarkkinointi toimii

Digimarkkinointitoimintamme

Ensiksi luomme asiakkaillemme varteenotettavat ja vakuuttavat sosiaalisen median profiilit eri somealustoihin. Sisältö, joka on mielenkiintoista, visuaalista sekä toimintaan ja interaktiivisuuteen kannustavaa on elintärkeää somessa. Pelkät myyntipuheet ja mainoskuvat harvoin riittävät kunnon tulosten saamiseen. Digimarkkinointi somessa ei ole sadan metrin sprintti, vaan lähemmäs maratonin kaltainen kilpailu, jossa sinnikkäimmät pärjäävät. SomePalvelut erikoistuu juuri tähän.

Analysoimme tarkkaan asiakkaat kohderyhmänä. Saamme tietoon kanavat, joita asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat käyttävät aktiivisesti, sekä selvitäme millaisesta sisällöstä he pitävät Facebookin data-analytiikkatyökalujemme avulla. Näin voimme kohdentaa mainonnan ja sisällöntuoton osuvasti juuri tarkkaan valittuun ryhmään ihmisiä. 

Rajatun kohderyhmän avulla voimme luoda niin tarkkoja mainoksia, että niiden käyttö on kymmeniä – ellei satoja kertoja tehokkaampaa kuin tavallisessa printtimediassa. Juuri tarkkaan harkitun, kustannustehokkaan mainonnan avulla voimme päästä alussa mainittuihin tuloksiin. Tietysti mainoseuroja on käytettävä tulosten saamiseksi, mutta erittäin kustannustehokasta some-mainonta on silti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *